Testimonials

Hi Ari,
How are you? It was very nice to be back again in Finland the weekend of 28/29 September(together with Juha and Matti), really very nice fishing again! Did you catch some nice pikes the last weeks? Attached please find the picture you made of us in front of the cabin, very nice! And a picture of me with a pike we caught!
Moi moi,

Jornt .

Hei Ari,
Kiitokset onnistuneesta kalareissusta Tammisaaressa teille kaikille loistaville oppaillemme!
Mallisuoritukseksi illan hämärässä fileroimasi hauen söin eilen perheeni kanssa, ja ruodoton se tosiaan oli!
Saas nähdä pystynkö koskaan toistamaan suoritusta itse.

Yst. Terv. Teijo .

Moi Ari!
Ja kiitos hyvin järjestetystä kalareissusta. Olimme kaikki hyvin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Välittänet kiitokset emännälle erinomaisesta ateriakokonaisuudesta ja oppaallemme hyvin menneestä päivästä merellä. Oikein hyvää kevättä ja Wappua sinulle. Ystävällisin terveisin Ykköskuljetus Oy

Marko .

Moi Ari,
Kiitos vielä lauantain kalaretkestä. Teemu on vieläkin 7. taivaassa.
Jos muistat niin lähettäisitkö sen ottamasi kuvan kuhasta, Teemusta ja minusta.
Liitteenä muutama kuva.

Ville .

Hei Ari,
kiitokset taas kerran makeesta reissusta, laskukin tuli ja on juuri niinkuin sovittiin – arvaa kuka häviää pokerissa ensi kerralla !
Yst. Terv.

Timo Lahdensivu .

Hei
Kiitos järjestelyistä! Kalastusmatka meni loistavasti, kalaa tuli ja kippari oli erittäin hyvä.

Kirsi Fröberg .

En ole virallisesti reissussa(asiakkaana) hänen kanssaan ollut, mutta muuten.
Uskoisin, että hänen kanssaan kuha ja ahven puolesta varsinkin oppii paljon.
Pilotti Paataja on muutenkin seuramies ja päinvastoin kuin monet “huippukalastajat”, mun mielestä se “titteli” ei ole noussut vielä Arin kalahattuun.

Jiihoo .

Kiitos, me viihdyimme oikein mainiosti! On ollut mukavaa kertoa kalajuttuja täällä päässä. Ei sitä ihan joka likka eikä poikakaan ole Särkisalosta, eikä muualtakaan niin paljon ahventa ja kuhaa nostanut, kuin me siellä teidän isännöiminä (jostain syystä mainitsematta on jäänyt oma henkilökohtainen kalasaalis ;)) Ohessa mm. kuva voittajakalastusseurueen kapusta ja peränpitäjästä. Kiitos vielä, reissusta jäi oikein hyvät fiilikset!Iloisin terveisin,

Olvi /Katja .

Hei!
Ja kiitos haukivideon hyvien vinkkien. Saimme yhdessä kaverini kanssa äitienpäivänä Nauvon vesiltä ennätys hauet! Omani painoi 4.1kg ja kaverini iso haukimamma 15.1kg .Pituutta 15kg:lle kertyi 110cm. Että näinkin voi käydä, vaikka “syöntitaulukon” mukaan kala ei ollut syönnillään. Hauista saatiin hyviä kuvia näppärällä digikameralla, jonka olin juuri hommannut reissua varten. Viikonloppuna yhteensä 12 haukea joista suurin osa oli pieniä kilon tai pari- luokkaa.
Terveisin

Jami Heino .

Taisi olla vuosi 1998 kun kävin ekalla Apajamatkojeni reissulla. Sen jälkeen vähintään kaksi kertaa vuodessa. Ikinä ei kukaan ole jäänyt ilman kalaa, vaikka mukana on ollut asiakkaita joilla oli kyseessä se ensimmäinen kerta kun vapaa pidettiin kädessä.

Ville Valtonen .

Moikka,
Suomenlahden Uistelijoiden (400 jäsentä) kevätkokouksessa jaettiin pokaalit seuran 2002 isoimmista kaloista hauki-, lohi, taimen- ja kuha-sarjoissa. 10 kilon hauella hoidin pystin kotia! Suurkiitokset kuuluvat myös teille tästä kalasta.Ari, hoidetaan pysti kotia tänäkin kesänä!
Avovesiä odotellessa,

Kimmo Rouhiainen .

Netistä poimittua 4.3.2005
Löytyykö teiltä kokemuksia Paatajan järkkäämistä kalastusmatkoista, jos löytyy niin millaisia fiiliksiä reissusta jäi, oliko sellanen reissu mitä odotitte, opitteko uutta, tuliko kalaa?

Merirules .

Hei Ari !
Kiitokset loistavan matkan järjestämisestä. Kaikkien mielestä matka meni todella hyvin. Saimme kalaa, ilmat suosivat, opas ammattilainen, ruoka maukasta sekä puitteet loistavat. Välittänet kiitokset myös Amille ja Peterille. Kiitos,

Marko Salo .

Sen minkä tiedän, ei ole pahaa sanottavaa. Huumoria piisaa, eikä aika tule todellakaan pitkäksi. Elvistely ei kuulu repertuaariin.

Åke Sundberg .

Olen ollut useita kertoja Arin kanssa reisussa ja taas on pari päivää varattuna kevääksi. Aina on ollut hauskaa, uutta on oppinut joka kerta ja kalojakin on tullut kiitettävästi. Todella mukava ja reilu tyyppi, voin ehdottomasti suositella.

Tapiov .

Kalamies ja opas sieltä parhaasta A-ryhmästä.
Terveiset Arille Kankaanpäästä.

-Dcdc, – eero – .

Hyvä on harvoin halpa
paras ei koskaan

Härski .

www.apajamatkat.fi
.. ne parhaat.
Arvostettuja kaloja, jotka ovat ansainneet arvostuksen.

Markkuh .

Kerran olen ollut Arin Apajamatkoilla. Kivaa oli ja enkat paukkui! Suosittelen lämpimästi. Kalan perkaus ja muu sujui vaivatta ja siinä veneen keulapenkillä oli kiva kammeta haukia veneeseen! Terveisiä vaan.

Eero Lampinen .

Olen ollut muutaman kerran mukana ja ei voi muuta kuin suositella lämpimästi. Asiantuntemusta löytyy, välineet huippuluokkaa ja asiakkaan toiveita kuunneellaan joka tilanteessa. Kokenutkin kalamies oppii varmaan joka reissulla jotain uusia jippoja. Ainoa miinus, että kovin halpa ei ole…

Iiro .

Vuosi sitten keväällä Paatajan reissulla kuhaa jigaamassa. Uutta oppi ja kalaa tuli, oma enkka meni uusiksi. Voin vilpittömästi suositella, loistokaveri ja mahtava reissu! On myös erinomainen kokki, wokissa duunattu thai-kuha jäi hyvin mieleen…

Marko seppänen .

….muuten olen sitä mieltä, että Ari Paataja on Suomen paras kalastusopas.
Terveisin,

Jaakko Autio .

Kerran ollut Arin meritaimen “luennolla”, eikä todellakaan ole mitään negatiivista herrasta sanoa, suosittelen lämpimästi. Oppii varmasti uusia asioita.

Joni Heimonen .

Paatajan kanssa tuli käytyä viime syksynä meritaimenkalassa. Kaiken kaikkiaan ERITTÄIN hyvää palvelua ja asiantuntemusta. Suosittelen.

Tom Martonen .

Aapelin reissut ovat poikkeuksetta huippuluokkaa.
Huomioon otettavaa on että Ari on koko ikänsä ollut “ammattikalastaja” vapavälinein. Keksii joka reissu jotain uutta. Lähinnä kokemukseni liittyy taukan kalastukseen. Muita suositeltavia ovat Jouni Rauha ja Tapio Nylund. Nämä operoivat Iniö-Uki sektorilla.
Paataja silti ykkönen !!!(…kun mä ite en järjestä reissuja…).

Jari Suomalainen .

Arin opissa on kerran tullut oltua, kun firman kalamiehet haki oppia kuhan jigittelyyn. Homma toimi hienosti ja oppia tuli roppakaupalla. Ja ei ole Ari tosiaan mikään tuppisuu oppaaksi.

Firmanmies .

Hei !
Olemme erittäin tyytyväisiä 24.8. järjestettyyn kalastusretkeen ja Villa Vitsandin antimiin sen jälkeen. Olen saanut meillä ainoastaan positiivista palautetta retkestä ja erityisesti kaikista kalaoppaista (ammattitaitoisia ja valmiita opastamaan kaikessa). Villa Vitsand ja ruoka olivat juuri oikeat tilaisuuteen ja palvelu erinomaista. Voitko välittää heille kiitoksemme ! Myös neuvomasi bussikuljetus Taxibus Bjarne Korhonen toimi todella hyvin.
Erinomainen sää kruunasi retkemme !
Hyvää syksyn jatkoa !
Ystävällisin terveisin,

Marja Leino .

Olen ollut Ari Paatajan kanssa pari kertaa reissussa. Niillä kerroilla haettiin haukea Tammisaaren puolesta ja onnistuttiin erinomaisesti. Reissut yöpymisineen ruokailuineen jne. järjestetty hyvin. Kokemuksena pelkkää positiivista. Hinnoista en osaa sanoa, kun oli duuniporukan reissuja. Paatajalta löytyy myös omat kotisivut, joihin voi käydä tutustumassa. Sivuilla myös suht paljon kuvia.

Make .

Olen käyttänyt jo vuosia myyntipainoitteisessa työssäni urheilukalastusretkiä yhtenä asiakastapahtumien formaattina. Kokemuksia on useista kalastusoppaista. Ehdottomasti ykkönen on Ari Paatajan Apajamatkat. Ei ole enää ollut tarvetta käyttää muita.
Kuten Makekin mainitsi: Ari on huippuammattilainen kalamiehenä mutta myös asiakaspalvelijana ja tämähän on asiakastilaisuuksissa erittäin tärkeätä. Kaikki fasiliteetit on aina viimeisen päälle järjestetty ja vakioasiakkaat “vaativat” joka vuosi päästä aina uudestaan Arin kyytiin. Suosittelen.

Juha .

Paatajan matkassa loistoreissulla viime vuonna. Ja kuukauden päästä mennään taas. Ammattimies kalahommissa ja fiksunoloinen kaveri kaiken kaikkiaan. Jaksoi neuvoa yhtä mukana ollutta ummikkoa kalastuksessa hyvin tuloksin. Palvelu “liian” hyvää, tuntui hassulta kun Paataja vaihtoi omin käsin kaikki jigit, jigipäät, vaaput ja teki uudet solmut meikäläiselle. Tumput suorina vaan oottelin kun opas hoiti kaikki. Eipä ole kukaan aiemmin noita laitellut. Suosittelen minäkin.

Mika Sutinen .

Kaunis, sydämellinen ja lämmin kiitokseni upeasta ja hyvin valmistellusta lohimatkasta Namsosissa! Se, että saalis jäi vähäiseksi, ei vaikuta millään lailla siihen tunteeseen, joka vieläkin on vallalla mielessäni matkamme jälkeen. Vaimoni taitaa kohta saada lievän myrkytyksen ko. reissua kohtaan, siksi paljon hän on kuullut siitä jo tässä vaiheessa.

Itse useita erilaisia matkoja järjestäneenä tiedän hyvin, kuinka paljon tuollainen vaatii valmistelutyötä ja miten tietynlainen jännitys on kaiken aikaa mielessä; meneekö kaikki hyvin, eihän satu mitään vahinkoja, mitä vieraat ajattelevat, toimiiko hotelli niin kuin on sovittu jne. jne. jne. Toivottavasti nukuit levollisen yön eilisen ja tämän päivän välillä, ainakin sellaisen olit ansainnut. Kaikki toimi todella erinomaisesti.

Näin voin vakuuttaa, sillä huomasin jossain vaiheessa ja hetkittäin asettuvani vanhasta muistista ikään kuin isännän rooliin, enkä todellakaan löytänyt mitään, mikä olisi puuttunut tai mennyt pieleen. Soutajat olivat mukavia, hotelli toimi hyvin, joki oli komea kuten myös maisemat ja mikä parasta tunnelma oli katossa kaiken aikaa. Uskon, että matka jäi jokaisen mieleen yhtenä elämän huippuhetkistä.

Heikki M .